2. Visszaigazolás
3. Letöltés

Felhasználási feltételek

A szolgáltatás lényege

A Nagydarab.hu szolgáltatása, hogy ismerősök nagy méretű (a későbbiekben csak Nagydarab-nak nevezett) állományokat küldhessenek egymásnak. A címzettek csak egy kis levelet kapnak, ami nem terheli túl e-mail fiókjukat. Ebben a levélben hivatkozások találhatók, amikre kattintva a Nagydarab fájlok korlátozott ideig és számban letölthetőek.

Jogok és kötelezettségek

Felhasználó beleegyezik, fájlokat és üzeneteket csak ismerős e-mail címekre küld, betartva az érvényes törvényi rendelkezéseket.

Felhasználó kötelezettséget vállal, hogy tartózkodik a kéretlen vagy jogsértő tartalmak küldésétől.

Felhasználó beleegyezik, hogy nem használ semmilyen olyan eszközt, szoftvert vagy eljárást, amellyel megzavarja vagy megkísérli megzavarni ennek a honlapnak a rendeltetésszerű működését vagy bármely, az e honlapon folytatandó tevékenységet.

A felhasználó elfogadja, hogy a fájlfeltöltési folyamat részeként megadott e-mail címére a Nagydarab.hu oldal e-mailt küldjön, amikor az a fájlkezelés teljes folyamata során szükségessé válik.

Üzemeltető egy adott technológiájú fájlfeltöltési rendszert üzemeltet. Bár sok gondot fordít arra, hogy ez a rendszer minél szélesebb körben megfelelően működjön (asztali számítógépek, mobiltelefonok, tabletek, okos eszközök), ám nem tudja garantálni, hogy szolgáltatásai minden felhasználói környezetben megfelelően működjenek. Üzemeltető szolgáltatásait azon felhasználók számára tudja biztosítani, akik megfelelő környezettel rendelkeznek.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos küldőket - amennyiben az indokolt (például a Felhasználási feltételek megsértése) - saját megítélése alapján kizárjon a szolgáltatás igénybevételéből.

A szolgáltatást továbbadni vagy továbbértékesíteni semmilyen formában nem lehet.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármikor kiegészítse, módosítsa a jelen Felhasználálói feltételeket. A kiegészítések, módosítások, irányelvek és Felhasználási feltételek azonnal hatályba lépnek és a Felhasználási feltételek szerves részét képezik.

Felelősség

A feltöltött állományokkal és megadott szöveges tartalmakkal kapcsolatos minden jogi felelősség a fájlok feltöltőjét terheli (pl. tartalom, jogtisztaság, vírusmentesség), a Nagydarab.hu üzemeltetője, mint a fájlküldő felület szolgáltatója, ezeket csak lehetőségeihez mérten, korlátozott mértékben vizsgálja. Ennek értelmében a felhasználói teljes felelősséget vállal az általa, a szolgáltató szervereire elhelyezett tartalomért, feltöltött fájlokért. A szolgáltatás használatával küldött fájlok tartalmáért, azok szerzői jogi megitéléséért, esetleges adatvesztésért - a fájlküldő szolgáltatás természetéből és technológiai hátteréből fakadóan - semmilyen formában nem vállal felelősséget az üzemeltető.

Amennyiben valamely jogtulajdonos jogsértést jelez az üzemeltető felé, úgy az a Felhasználó előzetes értesítése nélkül azonnal eltávolítja a jogsérelem alapjául szolgáló tartalmat.

A Felhasználó a weboldalt kizárólag saját felelőségére használja - az üzemeltető nem vállal semmilyen felelőséget a Felhasználó számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért, továbbá a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges felhasználói információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

Az üzemeltető nem garantálja a weboldalhoz való hozzáférés folyamatosságát és hibamentességét, de mindent megtesz annak érdekében, hogy a Felhasználók számára értékes és hibamentes szolgáltatást biztosítson.

Adatkezelés

A Felhasználók rendelkezésre bocsátott adatait a rendszer rögzíti és a felhasználói szokások, valamint az igények jobb megismerése érdekében elemzi. Ezen adatokat harmadik félnek kizárólag visszaélés esetén szolgáltatjuk ki.

Az adatkezelés részleteit az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza.

Összegzés

Amennyiben Felhasználó nem fogadja el a fenti feltételekben foglaltakat, nem jogosult használni a Nagydarab.hu szolgáltatásait.